2014. november 8., szombat

Tükörtojás padlizsánchipsel

Gyorsan kész és mégis olyan jól kitalált vacsi íze van :) a lényeg hogy a padlizsánt nagyon vékonyra szeleteljük, annyira amennyire csak tudjuk így pillanatok alatt átsül, igazi zöldségchips. Pont két személyre való fogás.











Hozzávalók:
1 egész padlizsán nagyon vékony szeletekre vágva
Himalája só
bors
kókuszzsír
4-5 szelet prémium sonka (glutén és tejmentes)
4 szelet Pannónia sajt (laktózmentes)
10 tojás

Elkészítés:
a padlizsánokat nagyon vékonyra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és kókuszzsíron kisütjük egy-egy oldalnak elég fél-1 perc. Minden új adag előtt egy kis kókuszzsírt teszünk a tepsibe. Ha megsültek egy-egy tányérra szedjük. A sajtot és a sonkát rászórjuk kisebb darabokra szedve. Majd a tojásokat megsütjük pár perc alatt tükörtojásnak és a tál tetejére helyezzük. Ennyi :) Isteni :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése