2014. május 21., szerda

Bombay Masala csirke almával

Munkahelyi ebéd. Előző este kb 10 perc míg elkészíted bedobozolod és egészséges és diétás ebéded lesz. Ez most csak saját magamnak készült így ez egy egy fős adag.

Hozzávalók:
fél csirkemell
Bombay Masala fűszerkeverék
Himalája só
2 közepes savanykás alma



Elkészítés:
a csirkemellet kisebb szeletekre vágjuk sózzuk és megszórjuk a fűszerkeverékkel amiből nem kell sokat használni mert intenzív ízű (Tescóban vettem szerintem sok helyen kapható). Kis olívaolajon vagy kókuszzsíron kb összesen 4-5 perc alatt minkét oldalt megsütjük. Közben két almát apróra vágunk és külön bedobozoljuk. A csirke ha kihűlt szintén dobozba kerül. Mehet a hűtőbe és másnap amikor esetleg nincs időnk ebédelni pikk-pakk előkapható és fogyasztható a munkahelyen. Így finomat és egészségeset ettünk nem lehet lelkiismeret furdalásunk, jöhet a bikini szezon!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése