2013. március 12., kedd

Victoria Boutenko : A nyers étel csodája

Saját és családja történetét írja le Victoria, hogy hogy is tértek át és miért a nyers kosztra és hogy mi is történt azután. Nagyon szimpatikus hangvételben íródott könyv, tele receptekkel, használható receptekkel. Főzési vagy sütési eljárásként az aszalás az újdonság, ezt kell valahogy megoldani, de sok olyan recept van ahol nem kell aszalni sem, csak darabolni vagy turmixolni.

Így szólítja meg az olvasókat:
"Kedves Olvasó! Remélem, hogy könyvemmel sikerül arra ösztönözzelek, hogy elkezdd megfigyelni, milyen ételtől érzed magad valóban jól, milyen táplálék válik valóban az egészségedre. Alakítsd ki azt a táplálkozást, ami számodra a legjobb, hiszen te vagy önmagad legkitűnőbb szakértője!"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése