
Szuper grillezett húsok vagy grill sajt mellé de én még magában is ettem belőle.
Hozzávalók:
1,3 kg burgonya
1 fej lilahagyma
kis csokor friss kapor
200 ml vegán majonéz
1 ek olívaolaj
1 tk dijoni mustár
1 citrom lereszelt héja
fél citrom lefacsart leve
só, bors
Elkészítés:
A krumplikat héjában jó adag vízben megfőzöm. Villával ellenőrzöm, hogy a közepe is puha-e. Kb 20-25 perc, túlfőzni nem érdemes mert szétesik. Ha kész leszűröm és hideg vízben lehűtöm. Meghámozom, karikára vágom, hozzáadom a megpucolt és vékonyan felszeletelt lila hagymát és az apróra vágott kaprot. Egy másik kis tálkában kikeverem a majonézt, az olívaolajat, a mustárt a citrom héját és levét sóval és borssal. Az öntetet összekeverem a krumplival és megszórom még egy kicsi kaporral.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése