2016. október 11., kedd

Tonhalas káposztatekercs

Két perces vacsi ami finom és mellette még fogyókúrás is. Persze tele lehet pakolni még több hozzávalóval és finomsággal is, de ez az alap.


















Hozzávalók:
egy Rio Mare tonhalkonzerv (kicsi)
kelkáposzta egy kis fej annak is csak pár levelét használjuk
negyed kígyóuborka
só, bors
light majonéz (pl Globust laktózérzékeny is eheti)

Elkészítés:
a káposzta levelét megmossuk és papírtörlővel letöröljük róla nedvességet. A light majonézzel megkenjük a levelet. A tonhalkonzervből az olajat leöntjük, a halat a káposztára szórjuk és egyenletesen elosztjuk. Az uborkát is megmossuk és hosszúkásra vágjuk, a halra tesszük. Az egészet feltekerjük és kettévágjuk így kapunk két zöldség-tortilla formát :) már ehetjük is.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése