2015. augusztus 5., szerda

Gesztenyelisztes keksz

Frissensült gesztenye illatú és ízű finomság percek alatt. Apró kekszek, jók egy hosszabb útra, vendégségbe vagy pár falatnak a munkahelyről indulás előtt hogy mire hazaérünk ne legyünk farkaséhesek és együnk meg bármit amit csak meglátunk a kamrában még főzés előtt. És végre egy olyan keksz ami nemcsak tej- és gluténmentes de tojásmentes is!















Hozzávalók:
100 g gesztenyeliszt
70 g kókuszzsír
30 g eritrit
20 g étcsoki apróra vágva (elhagyható)
Update: kell hozzá 50 ml víz is


Elkészítés:
a hozzávalókat csomómentesre keverjük. Kiskanállal a tepsibe adagoljuk. Előmelegített sütőben 180 fokon 18 percet sütjük (sütőpapírt tegyünk alá!!). Hagyjuk kihűlni, melegen nehéz leszedni a sütőpapírról de ha kihűl akkor simán lejön róla. 20 db lett belőle.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése