
Hozzávalók:
40 dkg filézett csirkemell vagy filézett csirkecomb
Himalája só, frissen tört bors, olívaolaj
2 kk mustár
fél kk Dijoni mustár
4 fújásnyi kb egy-két ek balzsamecet
1 gerezd fokhagyma
Himalája só, bors
kis csésze olívaolaj 80ml vagy amennyit szerettek hozzá
7 tojás
50 g parmezán
egy fej saláta
Elkészítés:
a csirkemellet kisebb csíkokra vágjuk, sózzuk borsozzuk és meglocsoljuk olívaolajjal,majd jól összedolgozzuk, hogy mindenhol egyenletesen legyen az olajból. Ha előkészítettük a grillt és már szuper a parázs, mehet rá a csirke adagonként. Oldalanként kb 5 perc. A tojásokat feltesszük vízben főzni, forrástól 3-5 perc és készen vannak, megpucoljuk és négybe vágjuk. A salátát feldaraboljuk, a mustárokat, sót, borsot , balzsamecetet, áttört fokhagymát, olívaolajat összekeverjük egy kézi habverővel. Ha minden megvan akkor összeállítjuk és a tetejét megszórjuk parmezánnal. Ha van rá idő egy órát pihenhet a hűtőben.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése