Fini pizzaféleség mindenféle otthoni hozzávalókból. Túlélés hétköznapokra...
Hozzávalók:
150 g zabpehely ledarálva
100g szezámliszt
2 kk Himalája só
bor
2 ek oregánó (szárított)
1 kk foszfátmentes sütőpor
100g kókuszzsír
1 dl tisztított víz
100 greszelt sajt a tésztába és még 150g a tetejére
1 kk eritritol
5 csík sonka
10 ek házi ketchup
Elkészítés:
mindent összegyúrunk kivéve a sonkát és a rá való 150g sajtot. A tésztát a sütőpapíron a tepsiben kinyújtjuk és megkenjük házi ketchuppal vagy paradicsommártással, majd ráfektetjük a sonkát és megszórjuk reszelt sajttal. 180 fokon 30 percet sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése