Ez a kenyér eleinte elengedhetetlen kelléke a candida diétának. Igen tömör és laktató élesztőmentes és teljes kiőrlésű lisztből készül. Lehet variálni fűszerekkel. Ha letakarva sütjük puhább ha anélkül kérgesebb kenyeret kapunk.
Hozzávalók:
500g teljes kiőrlésű liszt
8 dkg vaj
só
3 dl víz
2 kk xillit vagy stevia (vagy valamilyen édesítő)
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk és sütőpapírral kibélelt őzgerinc formába (vagy amilyenbe szeretnénk) beletesszük és elsimítjuk a tetejét. 180 fokon 40 percig sütjük.
Hozzávalók:
500g teljes kiőrlésű liszt
8 dkg vaj
só
3 dl víz
2 kk xillit vagy stevia (vagy valamilyen édesítő)
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk és sütőpapírral kibélelt őzgerinc formába (vagy amilyenbe szeretnénk) beletesszük és elsimítjuk a tetejét. 180 fokon 40 percig sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése