A szokásos főzelék más alapanyagokból. Szorongva és kíváncsian lestem családomat, de mintha mi sem történt volna mind az utolsó szemig megették. Döbbenet!
Hozzávalók:
1 kg zöldborsó
4-5 kanál zabkorpa
100 ml rizstejszín
1,5 dl víz
só, bors
2 ek. xilit
A borsót felhevített kókuszzsírra borítottam,majd pároltam 10 percig. Összekevertem a zabkorpával, majd mehetett rá a víz és a rizstejszín, só, bors és pár perc múlva a xilit. Húsevőknek némi feltéttel avagy tojással kiegészíthető. Nagyon gyors hétköznapi vacsi. Aki csak a szokásos zöldborsó főzeléket akarja karcsúsítani liszt és cukor nélkül készíteni), vagy egészségesebbé tenni, nekik ajánlom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése