2013. október 19., szombat

Zöldborsó&tükörtojás

A zöldborsófőzelék új formája. Meg a tükörtojás új formája. És a kettő együtt sül a sütőben.

Elkészítés:
fél kiló zöldborsó
10 dkg sajt
4 egész tojás

Elkészítés:
A borsót egy kis kókuszzsíron megfuttatjuk, sót és borsot teszünk hozzá és megpároljuk esetleg egy pici vizet lehet hozzáadni. Ez kb 10 perc. Közben sajtot reszelünk vagy robotgépben aprítunk. Hozzákeverjük a borsóhoz. Botmixerrel összemixeljük. Vagy hogyha nem szeretnénk megenni a zöldborsó héját diétánk miatt, akkor most kell átpasszírozni egy kis lyukú szűrőn. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és beleütünk egy-egy tojást. 180 fokon sütjük 25 percet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése