
Hozzávalók 6 tortilla laphoz:
két hosszában felvágott sárgarépa
jégsaláta (fele is elég ha nagy)
2 db kaliforniai paprika
minimális pár szál hagyma
egy konzerv előre főtt vörösbab
fél gerezd fokhagyma
1 kk mustár
gluténmentes tortilla lapok
Elkészítés:
A zöldségeket megmossuk és felszeleteljük. Egy turmixban a babot (a leve nem kell azt leöntjük) a fokhagymával és egy kis kanál mustárral összeturmixoljuk. Ha nem elég sűrű a krém akkor szitán átpasszírozzuk és a fent maradt krémmel kenjük meg a tortillákat. Kóstoljuk meg sózzuk-borsozzuk, esetleg mehet bele erős mustár ha szereted. A tortillákat egyenként a gáztűzhely lángjánál átmelegítjük és megkenjük a krémmel majd mehetnek rá a zöldségek ha szeretnéd akkor további sajtok vagy hús. Feltekered és már eheted is. Mi ezt szoktuk vinni akkor is ha a gyereknek egész napos versenye van. A büféből úgysem ehetünk meg semmit így mi mindig egy nagy halom tortillával érkezünk a sportcsarnokokba (meg némi sütivel egy dobozban :D).
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése